Розенблат пообіцяв здати усі свої закордонні паспорти

Розенблат пообіцяв здати усі свої закордонні паспорти
Народний депутат України Борислав Розенблат

Нардеп Розенблат попросив у фракції БПП «дати можливість захистити себе в суді»

Народний депутат Борислав Розенблат пообіцяв здати всі закордонні паспорти під час голосування у Верховній Раді за зняття з нього депутатської недоторканності.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби БПП.

«Я прошу дати мені можливість захистити себе в суді. Я готовий відповідати за свої всі вчинки. У сесійній залі, під час розгляду мого питання, я здам усі свої закордонні паспорти. Жодного паспорту іншої країни у мене немає. Щоб не було плям на Блоку, я вийду з фракції на час проведення слідства і суду. І коли я відстою своє ім’я, я буду просити вашого дозволу повернутись до фракції», – сказав Розенблат перед голосуванням фракції.

Нагадаємо, у понеділок ввечері члени БПП виключили з фракції Розенблата та проголосували за знаття з нього недоторканності.

Раніше Розенблат побідкався, що НАБУ «пасло» його вже рік.

Нагадаємо, 21 червня генпрокурор Юрій Луценко направив до Ради подання на зняття недоторканності з п'яти народних депутатів, а саме: Андрія Лозового (фракція Радикальної партії), Олеся Довгого (группа «Воля народу»), Євгена Дейдея, Максима Полякова (обидва - фракція «Народного фронту») і Борислава Розенблат (фракція «Блоку Петра Порошенко»). 29 червня Луценко також вніс до Ради подання на зняття депутатської недоторканності з Добкіна (Опозиційний блок).

Також нагадаємо, що раніше в одному з ресторанів Києва співробітники НАБУ затримали охоронця народного депутата Борислава Розенблата за підозрою в отриманні хабара. При ньому було $200 тис.

Борислав Розенблат підтвердив факт затримання НАБУ його охоронця. Однак назвав це провокацією і підкреслив, що гроші його підлеглому підкинули.

Генеральна прокуратура та САП продемонстрували відео-доказизловживання службовим становищем та вимагання народного депутата з фракції БПП Борислава Розенблата.

Регламентний комітет Верховної Ради підтримав подання Генпрокуратури на зняття недоторканості з депутата від фракції БПП Борислава Розенблата та направив цей висновок Верховній Раді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: