Розвідка: бойовики невдало штурмували сили АТО і зазнали втрат

Розвідка: бойовики невдало штурмували сили АТО і зазнали втрат
news.bigmir.net

Найбільших втрат зазнала так звана «100-та окрема мотострілецька бригада» так званої «ДНР»

Проросійські бойовики за минулу добу зазнали чергових втрат: у двох бандформуваннях «ДНР» та двох угрупованнях «ЛНР» - троє загиблих та ще п'ятеро зазнали поранень. Про це повідомив речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони України.

За даними ГУР МОУ, найбільших втрат зазнала так звана «100-та окрема мотострілецька бригада» так званої «ДНР» увнаслідок невдалого штурму позицій сил АТО в районі Красногорівки.

«Бойовики саме з цього підрозділу вчора напали на розвідувальний підрозділ свого ж бандформування, захопивши всю зброю, боєприпаси, бронежилети, харчі та пальне», - зазначив Мотузяник із посиланням на розвідку.

Як повідомлялось, за минулу добу на Донбасі загинули троє українських військових, один поранений.

В угрупованні «ДНР» заявляють, що українські військові вночі обстріляли з гармат калібром 152 міліметри село Саханка, також із мінометів – околиці Донецька, Ясинуватої, передмістя Горлівки, села Спартак і Яковлівка.

В угрупованні «ЛНР» стверджують, що за минулу добу українські військові шість разів обстріляли їхні позиції, зокрема біля села Калинове і Новокиївка.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли тривають.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: