Саакашвілі оскаржуватиме відмову в наданні статусу біженця

Саакашвілі оскаржуватиме відмову в наданні статусу біженця
Михайло Саакашвілі

Саакашвілі має 30 днів на оскарження рішення Окружного адмінсуду Києва

Адвокати Саакашвілі будуть оскаржувати рішення Окружного адмінсуду Києва, який не задовольнив його позов про відмову УДМС у Київській області в оформленні документів для вирішення питання про визнання екс-голови Одеської ОДА особою, що потребує додаткового захисту.

Про це заявив журналістам адвокат Руслан Чорнолуцький після засідання суду,

«Суддя Скочок оголосила коротко рішення. Повністю було відмовлено в задоволенні позову Саакашвілі... У нас є згідно з новим Кодексом про адміністративне судочинство 30 днів на оскарження цього рішення. Тому це рішення буде нами оскаржене обов’язково, воно не вступило в силу», – зазначив Чорнолуцький, підкресливши, що «ніякої екстрадиції не буде».

За його словами, на цей час Саакашвілі перебуває у статусі особи, яка оскаржує дії міграційної служби, і цей статус дозволяє йому перебувати на території України.

Таким чином, заявив Чорнолуцький, всі дії щодо фізичного видворення Саакашвілі з держави «будуть незаконні, поки ми оскаржуємо дії в судах».

«На наступні 2 місяці в нас є повні можливості та права оскаржувати рішення, які ми зараз почули», – підкреслив адвокат. 

Нагадаємо, Окружний адмінсуд Києва відмовив у задоволенні позову лідера партії «Рух нових сил» Міхайла Саакашвілі про надання йому статусу особи, яка потребує додаткового захисту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: