Садовий отримав «привіт від Холодницького» (відео)

Садовий отримав «привіт від Холодницького» (відео)
Меру Львова Андрію Садовому вручили підозру

Мер Львова розповів про підозру від Антикорупційної прокуратури

Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила про підозру у зловживанні владою міському голові Львова Андрію Садовому. Про це він повідомив у своєму Facebook.

«Привіт» від Холодницького. Щойно прокурори САП вручили підозру. Розпочинаємо захист», - підписав він своє відеозвернення. 

«Щойно прокурори Холодницького вручили мені повідомлення про підозру. Про що йдеться? У 2015 році місто Львів на відкритому інвестиційному конкурсі залучило інвестора – компанію CTP. Ми від цієї компанії за землю отримали 54 млн грн. Було поле, де корови паслися. На цьому полі компанія має збудувати індустріальний парк. Починаючи з 2015-2016 рр. і далі – блокування зі всіх сторін. На рівні влади держави, генеральної прокуратури. На той час компанія CTP збудувала парки в Румунії, в інших країнах», – заявив Садовий.

За даними Zaxid.net. один з найбільших індустріальних девелоперів Європи нідерландська компанія CTP у 2015 році перемогла в міжнародному конкурсі на управління майбутнім індустріальним парком площею понад 23 га у промисловій зоні Рясне-2. Відповідно до грошової оцінки, голландці заплатили за землю 52 млн грн і зобов'язались інвестувати в інфраструктуру парку 50 млн євро, залучити потужних виробників та створити понад 3000 нових робочих місць. Втім, будівництво індустріального парку поки так і не почалося через відкрите кримінальне провадження і через протести місцевих мешканців, які вважали що ця земля належить їм. У листопаді 2017 року Львівська міська рада підписала з місцевими мешканцями меморандум про порозуміння.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: