Санкції проти РФ будуть збережені - Шульц

Санкції проти РФ будуть збережені - Шульц
Мартін Шульц

Санкції триватимуть, доки повністю не будуть виконані Мінські домовленості, наголосив президент Європарламенту

Президент Європарламенту Мартін Шульц висловлює впевненість, що економічні обмежувальні заходи щодо Росії триватимуть, доки не будуть виконані Мінські домовленості. Про це він заявив перед початком саміту ЄС у четвер у Брюсселі.

«Санкції діють. Ми їх запровадили більше двох років тому. Санкції будуть збережені та застосовуватимуться, доки повністю не будуть виконані Мінські домовленості», - наголосив глава законодавчого органу ЄС.

Шульц поклав особливу відповідальність на Росію, яка, будучи постійним членом Ради Безпеки ООН, порушує міжнародне право, зокрема нині вже й у Сирії.

Нагадаємо, у Брюсселі в четвер, 20 жовтня, відкривається дводенний саміт ЄС, на якому розглядатимуться три основних питання – міграція, торгівля і відносини з РФ.

Як повідомляє Bloomberg, у проекті заяви за підсумками саміту лідерів ЄС, Євросоюз засуджує атаки сирійського режиму і Росії на цивільне населення міста Алеппо. «ЄС розглядає будь-які варіанти дій, також і обмежувальні заходи, спрямовані проти приватних осіб і організацій, у разі, якщо насильство не припиниться», – цитує проект агентство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: