СБУ блокувала контрабанду та збут наркотиків у різних регіонах країни

СБУ блокувала контрабанду та збут наркотиків у різних регіонах країни

СБУ блокувала контрабанду психотропних речовин з території РФ

Співробітники Служби безпеки України у рамках боротьби з наркозлочинністю протягом тижня блокували контрабандне надходження та збут наркотичних засобів у різних регіонах нашої країни.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби затримали у пункті пропуску «Ягодин» Волинської області двох наркоділків під час спроби ввезення на територію України з ЄС понад кілограма кокаїну. Зловмисники намагались приховати «товар» у спеціально облаштованій схованці в паливному баку автомобіля, на якому вони планували перетнути державний кордон.

Правоохоронці встановили, що громадянин однієї з сусідніх країн організував контрабандне переправлення в Україну наркотиків. До злочинної діяльності як наркокур’єра він залучив мешканця Чернігівщини.

У Дніпропетровській області співробітники СБ України блокували контрабанду психотропних речовин з території РФ. У затриманого мешканця Кривого Рогу, що намагався переправити «товар» через державний кордон, правоохоронці вилучили 250 грамів психотропів, зокрема мефедрон, так званий «синій лід».

На території Херсонської області оперативники спецслужби ліквідували нарколабораторію. Співробітники СБУ затримали двох наркоділків, які налагодили вирощування і збут канабісу на території регіону. Під час проведення обшуків у «виробничих» приміщеннях правоохоронці вилучили близько десяти кілограмів готового до збуту наркотику, понад п`ятдесят рослин, тридцять саджанців, а також лабораторне обладнання.

У рамках відкритих кримінальних проваджень за ч. 3 ст. 305, ч. 3 ст. 307 та ч. 3 ст. 310 тривають слідчі дії.

Нагадаємо, співробітники поліції спільно з СБУ затримали чотирьох осіб, причетних до збуту наркотиків. Серед затриманих — підозрюваний в організації вечірок із наркотиками.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: