СБУ потролила МЗС Росії і виклала дані про загиблих в Сирії «вагнерівців» під хештегом #ИхТамНет

СБУ потролила МЗС Росії і виклала дані про загиблих в Сирії «вагнерівців» під хештегом #ИхТамНет
За «традицією» тіла загиблих «ихтамнетов» були видані рідним тільки у квітні місяці, аби не заважати виборам президента РФ

«#ИхТамНет - під цим хештегом оприлюднюємо чергову добірку персональних даних найманців ПВК «Вагнера», які, зокрема, брали учать у бойових діях на українському Донбасі», - пишуть в СБУ

Служба безпеки України оприлюднила персональні дані бійців приватної військової компанії «Вагнера», загиблих у Сирії. Про це йдеться на сторінці СБУ в Facebook.

«Служба безпеки України приєднується до ініціативи російського МЗС, що запустило флешмоб-плагіат #ИхТамНет. Під цим хештегом оприлюднюємо чергову добірку персональних даних найманців ПВК «Вагнера», які, зокрема, брали учать у бойових діях на українському Донбасі», - йдеться в повідомленні.

У СБУ наголосили, що за «традицією» тіла загиблих були видані рідним тільки у квітні місяці, аби не заважати виборам президента РФ.

«Спеціально для Марії Захарової – прізвища № 59, № 60 та № 61 російських «іхтамнетів», які загинули внаслідок «пригожинського наступу» 07.02.2018 у сирійському Дейр-ез-Зорі. Немного ликбеза для русских – не ищите ихтамнетов там, где их нет, лучше заберите своих», - зауважили в СБУ.

Раніше повідомлялося, що у ніч з 22 на 23 травня 2018 року біля підконтрольних режиму Башара Асада нафтових свердловин у провінції Дейр-ез-Зор (Сирія) під час нападу бойовиків «ІД» загинули росіяни. Називається різна їх кількість і різний статус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: