У Трампа кажуть, що він не виходитиме з передвиборної гонки через секс-скандал

У Трампа кажуть, що він не виходитиме з передвиборної гонки через секс-скандал
Фото pl.com.ua

Трамп не розглядає можливості ухилитися від участі в загальнонаціональних дебатах з Клінтон

Колишній мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані, який є одним з найближчих помічників Дональда Трампа, спростував чутки про можливий вихід кандидата в президенти США від Республіканської партії з передвиборної гонки на тлі нового скандалу. З відповідними заявами екс-градоначальник виступив у ефірі телеканалів СNN і NBC.

Американські ЗМІ задають питання: чи буде Білий дім відділений від бізнесу Трампа, якщо він стане президентом. «Він знає, що деякі республіканці відмовилися від його підтримки, він не з тих, хто поступається. Він залишиться (в гонці - прим. Авт.), він буде вибачатися за те, що зробив, і пояснювати людям, що він вже інша людина», - вказав Джуліані в ефірі СNN. За його словами, Трамп також розраховує на те, що «американці можуть пробачити, якщо їх про це просять».

У бесіді з журналістом NBC екс-мер Нью-Йорка також вказав, що Трамп не розглядає можливості ухилитися від участі в загальнонаціональних дебатах з Хілларі Клінтон, які повинні відбутися сьогодні ввечері. «Він прийде, він підготовлений краще, ніж будь-коли», - запевнив екс-мер. Джуліані також підкреслив, що ніяких планів вийти з гонки у кандидата в президенти від республіканців немає.

Нагадаємо, останній з численних скандалів, пов'язаних з висловлюваннями Трампа, розгорівся через публікацію його вульгарної бесіди про жінок з шоуменом Біллі Бушем. У записі, датованому ще 2005 роком, нинішній кандидат в президенти у вельми розкутій манері зізнається, що намагався спокусити заміжню жінку, але у нього «не вийшло». Після оприлюднення запису на Трампа з критикою накинулися як демократи, так і самі республіканці. Мільярдер в спеціальному відеозверненні приніс вибачення, «якщо хтось образився». Він також заявив, що оприлюднення його скандальних висловів є лише «спробою відвернути увагу від проблем, що стоять перед США».

Тим часом журналісти ідентифікували заміжню жінку, про невдалу спробу близькості з якою у нецензурних виразах розповідав Дональд Трамп. 

На заяви Трампа вже відреагувала його дружина Меланія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: