Сестра Надії Савченко порівняла її з Макроном

Сестра Надії Савченко порівняла її з Макроном
Сестра нардепа Надії Савченко Віра впевнена, що Надія має шанси на виборах

Віра Савченко пояснила, чому Надію не включають у соціологічні заміри, як це робили ще кілька років тому

Сестра народного депутата Надії Савченко Віра вважає, що для Надії є справою принципу балотування у президенти. Вона висуватиметься навіть попри те, що її не включають у соціологічні заміри. На думку Віри Савченко, ігнорування кандидатури її сестри соціологами відбувається з тієї ж причини, з якої не міряли Макрона у Франції. «Бо вона найвірогідніший кандидат», - запевнила Віра  інтерв’ю «Главкому».

Віра впевнена, що Надія має шанси на виборах, а представники чинної влади намагаються «вкласти у вуха і нам, і світовій спільноті, що є лише два реальні кандидати: тільки він та вона (Порошенко та Тимошенко, - «Главком»)».

З таким розкладом, каже Віра Савченко, за умов перемоги Порошенка, Надії доведеться сидіти за гратами до дев’яти років, як Ходорковському. «А якщо до влади прийде Тимошенко, то Надія може померти у СІЗО», - впевнена сестра. Саме тому Надія піде у президенти. «Для неї це вже справа принципу. Адже якщо Надія зареєструє свою кандидатуру, то після цього вона навіть якийсь імунітет отримає», - сподівається Віра.

Як повідомлялося, народного депутата Надію Савченко підозрюють в організації теракту, який мав бути здійснений у Верховній Раді. 22 березня депутати проголосували за зняття недоторканності, затримання та арешт Савченко.

Нагадаємо, Савченко залишили під вартою ще на два місяці.

Савченко попросила юридичної допомоги у чиновника часів Януковича.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: