Шкіряк каже, що замах на Мосійчука був ретельно спланований

Шкіряк каже, що замах на Мосійчука був ретельно спланований
Зорян Шкіряк

У Авакова запевнили, що «співробітники Нацполіціі будуть максимально допомагати колегам з СБУ та прокуратури

Замах на нардепа Радикальної партії Ігоря Мосійчука був готувався заздалегідь і був здійснений досить професійно. Про це у себе на сторінці у Facebook написав радник голови МВС Зорян Шкіряк.

«…очевидно, що цей злочин був ретельно спланованим, готувався заздалегідь і був здійснений досить професійно. Вбивці все прорахували», - зазначив він.

Шкіряк також запевнив, що «співробітники Нацполіціі будуть максимально допомагати колегам з СБУ та прокуратури, щоб якомога швидше з‘ясувати всі обставини, провести ефективно розслідування і встановити істину в цьому кривавому злочині».

Як раніше повідомлялось, експерт з вибухових пристроїв, блогер Андрій Шор висловив протилежну думку: він вважає, що вибух організували непрофесіонали.

Нагадаємо, вчора ввечері на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

В поліції заявили, що вибухнув автомобіль.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: