Школярі зі священником зняли вірусне відео про розбиту дорогу на Львівщині

Школярі зі священником зняли вірусне відео про розбиту дорогу на Львівщині

Ідея відеокліпу виникла у місцевого священика, під час довгих поїздок розбитим автошляхом

На Львівщині учні Головецької школи зняли відеокліп про подолання на покришці велетенської калюжі на розбитій місцевій дорозі.

Про це ідеться в сюжеті ТСН.

Ідея відеокліпу виникла у місцевого священика, під час довгих поїздок розбитим автошляхом. «Якщо б ви півтори години їхали 15 км», - пояснив джерело натхнення отець Роман Гром. Саундтрек до дитячого кліпу написала дружина священика Наталія. «Наснилося після зйомок», - розповіла вона.

Відео виклали у мережу кілька днів тому, але у нього вже понад 20 тисяч переглядів. У селі пісня школярів миттєво стала вірусною. Місцеві жителі сподіваються, що хоч на дитячий заклик чиновники відгукнуться, адже на їхнє прохання полатати покриття лиш розводили руками.

У свою чергу посадовці кажуть, що коштів поки вистачає лиш на підсипку найглибших ям. «Ділянка дороги 20 км, а з обласного бюджету є всього 2 мільйони. Для відновлення всього асфальтного покриття з розрахунку 1 км – 5 мільйонів брати. То 20 кілометрів – самі помножте, яка має бути сума», - говорить керівник відділу райадміністрації Микола Масляк.

Нагадаємо, раніше жителі Косівського і Надвірнянського районів Івано-Франківської області перекрили дорогу в Делятин, яка веде до курорту Буковель. Люди вимагали відремонтувати автодорогу Яблунів – Делятин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: