Штепа назвала головних фінансистів війни на Донбасі

Штепа назвала головних фінансистів війни на Донбасі
Неля Штепа

За словами Штепи, слідчі зробили їй пропозицію: «Все що ви сказали, ви забуваєте, і знову працюєте мером»

Екс-мер Слов'янська Неля Штепа стверджує, що знає, хто фінансує війну на Донбасі. За її словами, 11 липня 2014 року вона привезла слідчим Харківського обласного СБУ «документи, які підтверджують, що бандформування під керівництвом Стрєлкова відправили на Донбас і фінансували Турчинов, Наливайченко, Пашинський, Яценюк, Аваков і Геращенко (І. – Ірина, Ред.)». Про це вона написала у себе на сторінці у Facebook.

23365092_10212919527196611_1865039735_n

«Ці документи я забрала з сейфа після того, як вони виїхали з міста, і І. Геращенко передала Стрєлкову валізу з грошима за виконану роботу і відкрила їм зелений коридор для виїзду зі Слов'янська. У той час, коли восьмикілометрова колона бойовиків рухалася в бік Донецька (грабуючи по дорозі все і вся), почали бомбити район Семенівки міста Слов'янська, бомбили 6 годин, скинули 390 бомб. І закінчили бомбити, коли колона в'їхала в Донецьк», - написала вона.

За словами Штепи, слідчі зробили їй пропозицію: «Все що ви сказали, ви забуваєте, і знову працюєте мером, типу того, що з іншими заходами вони вже домовилися». «Але хто знає мене, знає домовитися зі мною не можна, я відмовилася», - підкреслила Штепа.

Штепа також поскаржилась, що після цього «без будь-яких законодавчих процедур мені в якийсь комірчині Червонозаводського суду Харкова суддя Журавель оголосила про арешт на 60 днів і почалися мої тюремні поневіряння».

«Прийшов слідчий Харківської обласної прокуратури, подивився на справу і запитав що ви тут робите, все ваше справа шита білими нитками. Приходив ще раз п'ять, а потім прийшов і каже: я знаю, що коли небудь все, хто брав участь в ваш арешт дадуть по повній, і я не хочу бути серед них, вибачте, але я вам не зможу нічим допомогти, вказівку про ваш арешт йде з Києва, Геращенко боїться, що випливе інформація про неї і її дружків причетності до Стрєлкова вимагає, щоб ми вже сьогодні дали вам довічне», - підкреслила вона.

«Все, що можу для вас зробити, це попереджаю вас, що вам спробують через адвокатів підсунути документи на швидке вирішення питання, нічого не підписуйте, ви ні в чому не винні, тримайтеся, а я йду в декретну відпустку», - процитувала Штепа суддю.

Як повідомлялось, Штепи можуть почати розглядати з самого початку через те, що головуючий суддя по цій справі пішла у декретну відпустку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: