Шуфрич дорікнув керівництву Опоблоку за відсутність внутріпартійної дискусії

Шуфрич дорікнув керівництву Опоблоку за відсутність внутріпартійної дискусії
За словами Нестора Шуфрича, партія була не готова проводити з’їзд на тему об’єднання опозиційних сил

Нардеп прокоментував причини провалу об’єднання Опоблоку та партії «За життя»

Народний депутат і член партії «За життя» Нестор Шуфрич вважає, що керівництво Опоблоку не спілкувалося з своїми однопартійцями та керівниками місцевих організацій на тему об’єднання опозиційних сил перед виборами президента.  Про це він сказав в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

За словами Шуфрича, партія не була готова проводити з’їзд з цього приводу, бо на нього виносять готові рішення, а не якісь сирі. «Перемовини велись майже півроку і біля двох місяців за столом перемовин були присутні співголови Опоблоку. Якщо вони те, що відбувається, не доводили до відома своїх однопартійців та не комунікували з керівниками місцевих організацій – то це питання не до мене. Публічність – це ж не тільки обговорити на з’їзді», - дорікнув керівництву Опоблоку Нестор Шуфрич.

Нагадаємо, 20 листопада з лав Опозиційного блоку були виключені її співголова Юрій Бойко та його заступник Сергій Льовочкін. Це була помста групи, що орієнтується на Рината Ахметова, за об’єднання групи Бойка–Льовочкіна з партією «За життя».

Нова «Опозиційна платформа – За життя» вже заявила про висунення Юрія Бойка «єдиним кандидатом» в президенти.

Соратник Ахметова Вадим Новинський назвав об’єднання Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна з партією «За життя» «приватною ініціативою окремих депутатів».

Як повідомлялося, вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. Старт виборчої кампанії запланований на 31 грудня 2018 року. З цього дня починається реєстрація потенційних кандидатів у ЦВК і передвиборна агітація.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: