Силовики оточили Маріїнський парк, де пройде пресконференція Зеленського

Силовики оточили Маріїнський парк, де пройде пресконференція Зеленського
Весь «задник» Маріїнського палацу оточений
Фото: facebook.com/yulia.mcguffie

У парку підстригли траву, але у тій частині, де можна гуляти – трава на місці

Силовики оточили Маріїнський парк, де пройде пресконференція президента України Володимира Зеленського

Про це розповіла головний редактор сайту NV.ua Юлія МакГаффі у Facebook.

facebook.com/yulia.mcguffieФото: facebook.com/yulia.mcguffie

Редакторка також додала, що у парку підстригли траву, але у тій частині, де можна гуляти – трава на місці.

«У Маріїнці підстригли траву – до пресконференції Зеленського мабуть, позавчора була майже по пояс. Весь «задник» Маріїнського палацу оточений, нас з Цилею ввічливо, але наполегливо співробітники відповідних органів попросили не ходити там, де ми ходимо - щоб не заважати роботі , так би мовити. Я не шукаю зради – просто розповідаю. До речі, у тій частині, в якій гуляти можна - трава на місці», - написала МакГаффі.

Фото: facebook.com/yulia.mcguffieФото: facebook.com/yulia.mcguffie

Як повідомлялось, підготовка до пресконференції Зеленського почалася зі скандалуЖурналісти низки провідних українських ЗМІ заявили про те, що Офіс президента відмовив їм у акредитації. «Вперше за 10 років існування «Главкома», наших журналістів не акредитували на пресконференцію президента. Навіть при Януковичу пускали, хоч і не давали задати запитання. Але акредитовували. Що ж, це їх вибір. Ось так і організовується різними тимошенками-єрмаками «тепла ванна» Зеленського. Зрештою, і це пройде», – написав в Facebook керівник проєкту «Главком» Віктор Шлінчак.

Натомість потрапити на пресконференцію президента зможе «журналістка» Шарій.net.

Напередодні речниця президента Юлія Мендель наголосила, що жодних «теплих ванн» на пресконференцію не готували«Не сумніваюся, що завтра стане зрозуміло, що жодних «теплих ванн» Володимиру Олександровичу не готували. Як показав рекордний пресмарафон, шостий президент України готовий відповідати на всі питання навіть впродовж 14 годин», - зазначила Мендель.

До слова, активісти ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк?» анонсували акцію під час пресконференції президента Володимира Зеленського 20 травня.

Як відомо, у середу, 20 травня, о 10:30 розпочнеться пресконференція президента України Володимира Зеленського. Місце проведення – Маріїнський палац.

Нагадаємо, 20 травня 2019 року відбулася інавгурація Зеленського.

З нагоди 100 днів президентства Зеленський провів 14-годинний пресмарафон.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: