Сироїд: Протестантським церквам погрожували через те, що вони спілкуються зі мною

Сироїд: Протестантським церквам погрожували через те, що вони спілкуються зі мною
Оксана Сироїд

Віце-спікер парламенту повідомила, що скандал навколо її візиту у протестантську церкву було роздмухано за ініціативою СБУ та Адміністрації президента

Віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд в інтерв’ю Главкому прокоментувала свій резонансний візит до церкви «Відродження».

«Скандал, який було роздмухано довкола цього, – це спроба дискредитації. Тому що захід відбувся 8 травня, а топ-новиною це стало у липні, впродовж саме того тижня, коли я була у відрядженні за кордоном», - повідомила Сироїд.

«Протестантським церквам погрожували через те, що вони спілкуються зі мною, і вимагали від них припинити це спілкування. І після того як вони відмовилися, власне, з’явився цей сюжет», - додала вона.

Сироїд також повідомила, що це не був захід саме «Відродження» як такий. Це був благодійний концерт до Дня примирення 8 травня.

«Мене на цей захід запросили протестантські церкви, з якими я, хоч і є греко-католиком, спілкуюся давно. Там було 10 тисяч людей. І мене на той благодійний концерт запросили, аби я щось сказала тим людям. І я говорила, власне, про загрозу виборів на Донбасі. Це єдине, заради чого я йшла, і це те, що я говорила. Але, на жаль, на моєму місці хотіли бути інші люди, а їх туди не покликали. Це була така помста», - впевнена віце-спікер.

Втім, хто саме погрожував, Сироїд так і не розповіла. Але вважає, що причина була у тому, що вони спілкувалися саме із «Самопоміччю».

«Це не жарт. Комусь хочеться маніпулювати, мабуть, прихожанами церков. Кому? Мені казали, що підготовка і розкручування цього сюжету – це спільна робота СБУ і Адміністрації президента», - резюмувала Сироїд.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: