Ситник поскаржився, що роботі НАБУ і САП заважають

Ситник поскаржився, що роботі НАБУ і САП заважають

Ситник зауважив, що на сьогодні тиск на НАБУ збільшився

Глава Національного Антикорупційного бюро Артем Ситник поскаржився на те, що роботі НАБУ та САП заважають.

Про це він сказав на засіданні Антикорупційного комітету у середу, 3 жовтня.

«Люди, які створювали НАБУ і САП, роблять все, щоб органи не працювали», - підкреслив Ситник.

Він зауважив, що на сьогодні тиск на НАБУ збільшився.

«Особливо вони активізувалися в силу наближення виборів і наближення початку роботи Антикорупційного суду», - заявив голова НАБУ.

Раніше керівник НАБУ запевнив, що не має особистих конфліктів з керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким.

Нагадаємо, глава НАБУ Артем Ситник 3 жовтня прибув на засідання Антикорупційного комітету Ради, де має звітувати про діяльність бюро в першому півріччі 2018 року.

Ситник на засіданні 3 жовтня заявив, шо акції перед НАБУ організував перший заступник голови Служби безпеки України Павло Демчина. Також Демчина, за словами голови НАБУ, був ініціатором скандальних рекламних бордів у метрополітені.

Як відомо, 1 жовтня в столичному метро з’явилися рекламні борди, на яких була розміщена інформація, згідно з якою керівник Національного антикорупційного бюро Артем Ситник обіцяв назвати прізвища топ-корупціонерів на засіданні профільного комітету Верховної Ради 3 жовтня.

Користувачі соцмереж розцінили появу такої реклами як неофіційний початок передвиборчої кампанії до президентських виборів. Про свою участь у виборах Ситник не заявляв, проте деякі ЗМІ робили припущення, що директор НАБУ все-таки це планує.

Національне антикорупційне бюро заперечило причетність до розміщення реклами із зображенням директора НАБУ Артема Ситника на станціях київського метрополітену.

2 жовтня рекламні борди із Ситником були демонтовані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: