Скандальні заяви Савченко: Надія пояснила, що мала на увазі

Скандальні заяви Савченко: Надія пояснила, що мала на увазі
ba.org.ua

Депутат розповіла, як може допомогти полоненим українцям

Народний депутат від «Батьківщини» Надія Савченко заявила, що буде робити все можливе, щоб повернути додому живими українців, які перебувають у полоні на окупованих територіях, повідомляє прес-служба політсили.

«Я готова говорити з кожним, і з ворогом, і з другом, для того, щоб матері повернули своїх дітей додому, щоб держава повернула їх цілими і неушкодженими», – сказала народний депутат.

Савченко наголосила, що зараз існує «три майданчики» для визволення українців з російського полону.

«Перший – на рівні «держава – держава», це переговори між президентами. І саме на цьому рівні зараз потрібно визволяти наших хлопців-політв’язнів. Другий майданчик – на рівні законодавчих органів в Україні, СБУ, і так само створених судочинних органів в окупованих територіях. Третій майданчик – визволення після гарячого бою хлопців, які сидять у підвалах», – уточнила вона.

«Я не можу говорити на рівні президентському, міждержавному, але як народний депутат я готова говорити на двох інших рівнях», – зазначила парламентар.

Як раніше повідомлялося, вчора ввечері  народний депутат Надія Савченко зателефонувала на радіостанцію «Ера» і в прямому ефірі зробила низку гучних заяв, зокрема, про те, що з терористами з «Л/ДНР» необхідно вести прямі переговори.

Депутат «Батьківщини» прокоментував гучні заяви Савченко про переговори з терористами.

Опитування: Савченко ініціює переговори з бойовиками. Чи підтримуєте ви Надію?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: