«Слуги народу» вирішили обмити закон про продаж землі у київському ресторані (фото)

«Слуги народу» вирішили обмити закон про продаж землі у київському ресторані (фото)
У «Капулетті» почали з'їжджатися депутати зі «Слуги народу»
Фото: strana.ua

У «Капулетті» почали з'їжджатися депутати зі «Слуги народу». До зали зайшли Маргарита Шол разом з Олександром Гайду. Пізніше до заходу приєднався Павло Халімон

Сьогодні близько 18:00 члени аграрного комітету Верховної Ради вирішили «обмити» прийняття в Україні закону про землю, який 28 квітня підписав Володимир Зеленський і який сьогодні був опублікований у «Голосі України».

Незважаючи на карантинні заборони, депутати цього разу вирішили зустрітися в київському ресторані «Монтеккі Капулетті» (Montecchi Capuleti). Про це пише «Страна».

Співвласником Montecchi Capuleti є Володимир Белиба, тесть Олександра Турчинова, екссекретаря Ради національної безпеки і оборони.

До слова, у будинку за адресою Коновальця 36-В, де знаходиться ресторан, живе Антон Геращенко, заступник міністра внутрішніх справ.

Заклад має два окремі входи в окремі зали: «Монтеккі» і «Капулетті». У частині італійського ресторану «Монтеккі» - темно і закрито, в частині «Капулетті» всередині видно, як ходять офіціанти.

У «Капулетті» почали з'їжджатися депутати зі «Слуги народу». До зали зайшли Маргарита Шол разом з Олександром Гайду. Пізніше до заходу приєднався Павло Халімон.

Ресторан у карантин офіційно працює лише в режимі доставки. У ресторані подають італійську кухню: салати, пасту, піцу, супи. Наприклад, салат з телятиною гриль, артишоками, овочами і руколою коштує 329 грн, паста з м'ясом кролика 299 грн, піца «Цезар» - 247 грн, різотто з морепродуктами - 345 грн, равіолі з бараниною - 194 грн.

«Але, як бачимо, для деяких «віп-клієнтів» ресторан працює як зазвичай. А не тільки на доставку», - резюмує видання.

Напередодні поліція Києва прийшла з перевіркою до ресторану нардепа від «Слуги народу» Миколи Тищенка після того, як вийшло розслідування про його роботу всупереч карантину в Україні. 

Нагадаємо, навколо ресторану Тищенка розгорівся скандал. Журналісти спостерігали за рестораном «Велюр» більше тижня і побачили, як він приймає VIP-гостей попри карантин.

Зокрема, журналісти зафіксували візит до ресторану нардепа Антона Яценка, який є бізнес-партнером олігарха Ігоря Коломойського, помічника нардепа від СН Павла Куфтирєва, нардепа Олександра Кабанова, менеджера «Метінвесту» Ріната Ахметова Віталія Кисіля та першого заступника голови Офісу президента Сергія Трофимова.

Нардеп-ресторатор звинуватив журналістів у брехні. Він запевняє, що його ресторан «Велюр» не працює для відвідувачів, а в ньому проходять виключно особисті зустрічі.

29 квітня екснардеп Олег Ляшко разом з соратниками за допомогою будівельних блоків і монтажної піни «замурував» вхід до ресторану.

Столичні правоохоронці встановлюють обставини цього інциденту в ресторані «Велюр».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: