Соболєв поскаржився, що його хочуть звільнити з посади голови комітету

Соболєв поскаржився, що його хочуть звільнити з посади голови комітету
Єгор Соболєв

Нардеп вважає, що причина - в його позиції щодо створення антикорупційного суду

Нардеп від партії «Самопоміч» Єгор Соболєв заявив, що нардепи від Блоку Петра Порошенка та «Народного фронту»  збирають підписи, щоб звільнити його з посади голови парламентського комітету з протидії корупції. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Взагалі мені цим погрожують з весни. Але зараз підготовка активізувалася. Колеги по комітету, делеговані до нас Блоком Петра Порошенка та «Народним фронтом», розповіли, що їх примушують поставити підписи під зверненням до Парламенту з проханням призначити іншого голову», - написав він.

Соболєв зазначив, що цю посаду пропонують представнику від «Радикальної партії» Олега Ляшка.

Нардеп вважає, що причина змови - в його позиції щодо створення антикорупційного суду,  призначенні аудитора для Антикорупційного бюро та в позиції щодо законодавства про е-декларування.

«Ми вже півтора роки не дозволяємо покреслити законодавство про е-декларування. Зокрема, втілити ідею Анатолія Матіоса звільнити від обов'язку показувати свої статки та майно посадовців, що «виконують завдання в інтересах оборони та безпеки держави». Як Ви розумієте, всі топ-корупціонери одразу стануть такими «оборонцями», - сказав він.

«Для звільнення мене потрібне 226 голосів членів парламенту. Топ-корупціонерам, які збирають ці голоси, я хочу сказати: вдасться вам це чи ні, ваша система управління державою приречена», - заявив Соболєв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: