Сьогодні у планах Ради дві реформи

Сьогодні у планах Ради дві реформи

Рада продовжить розгляд законопроекту щодо судової реформи

У середу, 20 вересня, Верховна Рада продовжить розгляд у другому читанні законопроекту № 6232 про внесення змін до Господарського, Цивільного процесуальних кодексів, Кодексу адміністративного судочинства. 

В залі Ради зареєструвалися 348 народних депутатів.

Окрім того, порядком денним засідання Верховної Ради передбачено розгляд у другому читанні законопроекту № 6614 щодо пенсійної реформи, а також пов'язаних з ним законопроектів № 6617, № 6617-1 про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо підвищення пенсій. Заплановано також розгляд доопрацьованого проекту порядку денного 7-ї сесії Ради.

Нагадаємо, 19 вересня народні депутати розглянули 1110 з 4383 поправок до законопроекту «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адмінсудочинства України та інших законодавчих актів», який входить до пакету судової реформи.

Під час розгляду депутати не підтримали жодну з поправок, які також не були підтримані профільним комітетом. При голосуванні «за» було менше сотні народних обранців. Більше половини робочих місць у сесійній залі були порожні.

У фракції БПП переконані, що парламент повернеться до відхилених правок судової реформи та схвалить її в цілому, як і пенсійну реформу.

Депутати також не підтримали пропозицію продовжити роботу у середу, 20 вересня, до завершення розгляду законопроекту щодо судової реформи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: