Сьогодні в Мінську збереться Тристороння контактна група щодо Донбасу

Сьогодні в Мінську збереться Тристороння контактна група щодо Донбасу
Тристороння контактна група

Засідання Тристоронньої контактної групи в режимі відеоконференції вчора не відбулося у зв'язку з відсутністю представників ОРДЛО і Росії

Сьогодні, 1 лютого, в Мінську відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook Дарка Оліфер, прес-секретар представника України в ТКГ, екс-президента Леоніда Кучми.

Початок засідання заплановано на 15:00.

Оліфер також повідомила, що засідання Тристоронньої контактної групи в режимі відеоконференції вчора не відбулося у зв'язку з відсутністю представників ОРДЛО і Росії.

«Українська сторона обговорила загострення ситуації біля Авдіївки з главою СММ ОБСЄ в Україні, координатором робочої підгрупи з безпеки Ертугрулом Апаканом, спеціальним представником чинного глави ОБСЄ в Тристоронній контактній групі Мартіном Сайдіком і військовими представниками України і Росії у СЦКК», – розповіла прес-секретар Кучми.

Нагадаємо, учора повідомлялося, що представники Росії зірвали скайп-конференцію Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі, скликану за ініціативою української сторони через загострення ситуації в Авдіївці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: