Справа про корупцію в ОДА: Мельничук поки що не має процесуального статусу – Деканоїдзе

Справа про корупцію в ОДА: Мельничук поки що не має процесуального статусу – Деканоїдзе
Фото telegraf.com.ua

Глава Нацполіції підтвердила, що дружина Мельничука написала заяву, в якій вказала, що її чоловік зник безвісти

У колишнього голови Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука наразі немає процесуального статусу в рамках розслідування кримінального провадження про отримання неправомірної вигоди чиновниками і керівництвом ОДА. Про це заявила глава Нацполіції України Хатія Деканоїдзе, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«За інформацією, яка у мене є на цю секунду, він у справі поки що не проходить, немає у нього статусу у справі», – сказала Деканоїдзе, відповідаючи на запитання, чи відомо місце перебування Мельничука та чи буде його оголошено в розшук.

Також глава Нацполіції підтвердила, що дружина Мельничука написала заяву, в якій вказала, що її чоловік зник безвісти. «Я не знаю, де він перебуває. Якщо сім'я хоче, щоб ми допомогли в пошуку, ми це зробимо, звичайно», – сказала Деканоїдзе, пояснивши, що, можливо, буде відкрито провадження за фактом заяви сім'ї про зникнення людини.

Що стосується процедури оголошення в розшук за наявності процесуального статусу у Мельничука, то, як пояснила голова Нацполіції, такі рішення приймає Генпрокуратура. Раніше Аваков заявив, що Мельничук зник і його можуть оголосити в розшук.

Як повідомлялося, дружина екс-голови Київської ОДА Мельничука заявила до поліції про його зникнення. Нагадаємо, Порошенко звільнив Мельничука. Ввечері 9 вересня Аваков повідомив про затримання його заступника Любка за хабар у 200 тис. грн. Пізніше Луценко зазначив, що слідство вивчає роль глави Київської ОДА Мельничука в історії з хабарем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: