Стало відомо, наскільки популярний серед пасажирів новий поїзд до Будапешта

Стало відомо, наскільки популярний серед пасажирів новий поїзд до Будапешта
Вартість квитка становить приблизно 23 євро

Зайнятість крісел цього поїзда становить майже 38%, що на думку залізничників, враховуючи лише початок його курсування, вважається позитивним показником

За перші чотири тижні курсування поїзда №33/34 Будапешт-Мукачево, з 9 грудня до 3 січня ним скористалися понад 1,6 тисяч пасажирів.

Про це повідомляє info.uz.ua.

«Зокрема, в напрямку Мукачева подорожувало 915 пасажирів, у напрямку Будапешта - 687 пасажирів. Найбільший попит спостерігався напередодні Різдва Христового західного обряду», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що зайнятість крісел цього поїзда становить майже 38%, що на думку залізничників, враховуючи лише початок його курсування, вважається позитивним показником.

Нагадаємо, поїзд №33/34 Мукачево-Будапешт курсує щодня з 9 грудня. З Мукачева поїзд вирушає о 12.30, прибуває до Будапешта о 18.37. З Будапешта вирушає о 7.23, до Мукачева прибуває о 15.20.

Вартість квитка становить приблизно 23 євро й може змінюватися залежно від курсу валюти в день придбання проїзного документа. Квитки можна придбати в залізничних касах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: