Стало відомо, скільки отримують російські найманці за вбивство українців на Донбасі

Стало відомо, скільки отримують російські найманці за вбивство українців на Донбасі

Російським бойовикам на Донбасі платять у кілька разів більше, ніж місцевим

Російські найманці, що воюють на території українського Донбасу, отримують 35-80 тисяч рублів. При цьому місцевим бойовикам платять у кілька разів менше. Про це в своєму блозі на «Обозревателе» написав блогер Фашик Донецький.

«Будь-який невидимий турист з рф в Донецьку отримує 35 000 на місяць. Це не кадровий військовий, а біосміття типу подохшего Мотороли. В цивільному житті сума 564 бакса в місяць - ну тупо нереальна для тупорилих росіян у плані заробити, бо мізків немає і не було ніколи», - зазначив блогер.

Місцеві бандити, за словами блогера, отримують менше - мінімум 15 тисяч рублів, тобто майже в 2,5 рази менше.

«В принципі все вірно і ніяких образ: хто громадянську війну замовляє, той і вирішує, скільки кому платити. Кадровий військовий РФ, іхтамнет, майбутній іхтамсдох, в званні рядового отримує 50 тисяч рублів або 806 доларів на місяць», - розповів Фашик Донецький.

За його словами, кадровий офіцер РФ на окупованому Донбасі отримує 80 тисяч рублів або 1290 доларів на місяць, командир танка 150 тисяч в місяць або 2419 доларів на місяць, навідник танка 100 000 в місяць або 1612 доларів на місяць.

Як повідомлялося, бойовики стріляють вдень у зоні АТО освітлювальними ракетами, щоб спричинити пожежі.

В неділю стало відомо, що велика степова пожежа в Луганській області, що сталася поблизу підконтрольного бойовикам «ЛНР» Краснодону 21 серпня, охопила селище Краснодарка і знищила 32 житлових будинки, а також місцеву школу і пошту. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: