Старший син Луценка купив квартиру за 6,5 млн гривень, - ЗМІ

Старший син Луценка купив квартиру за 6,5 млн гривень, - ЗМІ
9 вересня син Луценка одружився

Син Луценка купив квартиру площею у 183,7 квадратних метра

За день до весілля старший син глави ГПУ Олександр Луценко придбав розкішну квартиру у Солом'янському районі Києва.

Про це повідомляє «Слово і діло» з посиланням на зазначені дані в Єдиному реєстрі нерухомого майна.

У Єдиному реєстрі зазначено, що 8 вересня син Луценка купив квартиру площею у 183,7 квадратних метра. Помешкання від забудовника – без обробки, ремонту та меблів, обійшлось у близько 6,7 мільйона гривень.

З вікон квартири в новому житловому комплексі відкривається панорама лісу. Також є місце в гаражі на 18,2 квадратних метра.

876002_1909590

На сайті забудовника зазначено, що квартира з площею 106 квадратних метра коштує від 3,86 мільйона гривень. Тож якщо ціна квадратного метра становить 36 340 гривень, то житло Олександра Луценка від забудовника обійшлось йому у близько 6,7 мільйона гривень.

Також на Олександра Луценка зареєстроване нежитлове приміщення в центрі Києва на бульварі Лесі Українки – площа приміщення становить 316,8 квадратних метра.

.jpg_13

Нагадаємо, що серед друзів, запрошених на весілля сина Луценка Олександра у Конча-Заспі, були: президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, перший віце-прем'єр Степан Кубів, колишній прем'єр Арсеній Яценюк, мер Києва Віталій Кличко, віце-спікер парламенту Ірина Геращенко, міністр інформполітики Юрій Стець, міністр юстиції Павло Петренко та інші.

Журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач зазначив, що візажиста нареченої везли на службовому автомобілі Генпрокуратури. На самого Ткача та оператора, який був із ним, напали охоронці УДО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: