Стефанчук розповів, коли Рада завершить працювати у «турборежимі»

Стефанчук розповів, коли Рада завершить працювати у «турборежимі»
На наступному тижні Рада розгляне законопроєкти про відновлення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення і викривачів корупції

За словами Стефанчука, «Слуга народу», у якої є більшість в Раді, не ігнорує думку інших фракцій

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що на наступному тижні парламент вже може завершити так званий турборежим прийняття законів і почати працювати у звичайному режимі.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Думаю, наступного тижня ми будемо намагатися завершити «турборежим» і перейти в нормальний режим роботи», - сказав він.

За словами Стефанчука, «Слуга народу», у якої є більшість в Раді, не ігнорує думку інших фракцій, але партія спочатку попереджала колег, що спочатку має намір в прискореному режимі прийняти підготовлений пакет законопроєктів. Йдеться про законопроєкти від президента Володимира Зеленського, які необхідні для перезавантаження влади і запуску економіки. Після цього ми перейдемо в звичайний режим», - сказав він.

Стефанчук анонсував, що на наступному тижні Рада розгляне законопроєкти про відновлення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення і викривачів корупції.

Раніше спікер парламенту Дмитро Разумков пояснив послу Греції, чому Верховна Рада працює у «турборежимі».

За словами голови Ради, парламент «ефективно і якісно» надолужує недопрацювання минулих років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: