Степанов – про компанію дружини: жодного стосунку до постачання медичних товарів вона не має

Степанов – про компанію дружини: жодного стосунку до постачання медичних товарів вона не має
Максим Степанов запевнив, що компанія його дружини матиме онкологічний профіль роботи, не пов'язаний з коронавірусом

Урядовець запевнив, що компанія не має жодного відношення до пандемії коронавірусу, адже має зовсім інший профіль

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов запевнив, що компанія його дружини матиме онкологічний профіль роботи, не пов'язаний з коронавірусом, а рішення про її створення було прийняте ще в кінці минулого року.

Про це урядовець повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Зараз у мережі розповсюджується маніпулятивна інформація про новостворену компанію моєї дружини. Зокрема, йдеться, що компанія була «створена під моє призначення» і займатиметься постачанням медичних товарів у час пандемії коронавірусу», - зазначив міністр.

Степанов поінформував, що вказана компанія є ініціативою його дружини, професійного лікаря-нефролога із багаторічними стажем, а директором фірми є адвокат Олег Закорчемний, який, за його словами, є професійним менеджером в медичній галузі і тривалий час успішно керував однією з приватних онкологічних клінік України.

«Мета єдина - надавати кращі послуги та створити онкологічну клініку європейського рівня. Отже, ця компанія не має жодного відношення до пандемії коронавірусу, адже має зовсім інший профіль», - запевнив урядовець.

Крім того, Степанов зауважив, що рішення щодо побудови онкоцентру було прийняте ще в кінці 2019 року, коли він «займався власним бізнесом», задовго до призначення міністром охорони здоров’я.

Він також підкреслив, що гроші, які будуть витрачені на побудову онкоцентру, є особистими заощадженнями родини.

«У мене є власні накопичення, які я чесно вношу до своєї декларації. Я не ховаюся та не маніпулюю. Знаючи, що в мене є кошти, ви можете бути спокійними – я прийшов на посаду міністра не для того, аби нажитися, а для того, щоб провести реальні зміни та допомогти країні», - додав Степанов.

Раніше ЗМІ повідомили, що дружина Максима Степанова в день його призначення міністром охорони здоров'я зареєструвала в передмісті Одеси медичну компанію «Бестздрав».

Як повідомляв «Главком», 30 березня Верховній Раді з другої спроби вдалося підтримати кандидатуру Максима Степанова на посаду міністра охорони здоров'я. Перед цим парламент призначив Марченка на посаду міністра фінансів.

Звільнений Верховною Радою з посади міністра охорони здоров'я Ілля Ємець звинуватив ексглаву МОЗ Уляну Супрун у своїй відставці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: