Ексглава МОЗ Ємець звинуватив у своїй відставці Супрун

Ексглава МОЗ Ємець звинуватив у своїй відставці Супрун

Колишній міністр охорони здоров’я Ілля Ємець бачить причину своєї відставки у позиції колишньої очільниці МОЗ Уляни Супрун

Ілля Ємець заявив, що його «концепція реформи не сподобалась Супрун»

Звільнений Верховною Радою з посади міністра охорони здоров'я Ілля Ємець звинуватив ексглаву МОЗ Уляну Супрун у своїй відставці.

Про це він повідомив у коментарі hromadske.

Колишній міністр охорони здоров’я Ілля Ємець бачить причину своєї відставки у позиції колишньої очільниці МОЗ Уляни Супрун.

«Я думаю, підстави такі: що нашій команді, їй було представлено продовження реформування охорони здоров’я, вона не сподобалась нашим головним опонентам - це є виконувачка обов’язків (міністра охорони здоров’я Уляна - ред.) Супрун, яка за три, по-моєму, роки продовжує, ну будемо так казати, знищує стаціонарний рівень допомоги"», - сказав він.

Ємець зазначив, що «як спеціаліст вважає» - надання допомоги стаціонарного рівня простим людям буде неможливим через реформи Супрун.

Він додав, що говорив про свою відставку з президентом Володимиром Зеленським, але подробиць не навів. 

До слова, петиція про повернення Уляни Супрун на посаду глави Міністерства охорони здоров'я набрала на сайті президента 25 000 підписів, необхідних для її розгляду

Як повідомляв «Главком», 30 березня Верховній Раді з другої спроби вдалося підтримати кандидатуру Максима Степанова на посаду міністра охорони здоров'я. Перед цим парламент призначив Марченка на посаду міністра фінансів.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: