Стрілянина у Кам’янському: охоронцю Яроша продовжили домашній арешт

Стрілянина у Кам’янському: охоронцю Яроша продовжили домашній арешт
Фігурант стрілянини Михайло Навроцький

Михайло Навроцький перебуватиме під домашнім арештом щонайменше до жовтня місяця

Михайло Навроцький, охоронець нардепа Дмитра Яроша, який у травні став учасником резонансного конфлікту у Кам'янському, залишиться під домашнім арештом ще на два місяці.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила депутат районної ради Наталя Балахніна.

«По справі Михайла Навроцького подовжено термін домашнього арешту до 04.10.17», - повідомила Балахніна.

На початку червня Заводський райсуд Кам’янського звільнив з-під варти під цілодобовий домашній арешт охоронця нардепа Дмитра Яроша Михайла Навроцького, якого підозрюють у спричиненні вогнепального поранення.

Навроцький перебував на лікуванні в обласній клінічній лікарні, у нього, зокрема, діагностували перелом кісток черепа, ребер і пальців рук.

Нагадаємо, 14 травня у Кам'янському на Дніпропетровщині стався конфлікт зі стріляниною, одна людина була поранена

Конфлікт, який призвів до стрільби, розпочався через те, що таксист говорив російською мовою і не відповів на вітання пасажирів «Слава Україні». Пасажири почали стріляти, на допомогу водієві прийшли інші таксисти. Одному з тих, хто намагався затримати того, хто стріляв, і прострелили ногу. Поліція затримала стрільця, як виявилося, учасника бойових дій.

На місці перестрілки поліцейські вилучили пістолет Макарова, три гільзи від куль 9 мм і палицю, якою били водія таксі. Сам Дмитро Ярош на своїй сторінці у Facebook попросив українців «з розумінням поставитися до цієї ситуації». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: