Струс мозку, тріщина черепа, ушкодження ребр: у Конотопі побили депутата міськради

Струс мозку, тріщина черепа, ушкодження ребр: у Конотопі побили депутата міськради
Депутат Конотопської міськради Сергій Тягній

Депутат Сергій Тягній був у машині, коли невідомий чоловік відкрив двері та почав його бити

У Конотопі Сумської області 20 жовтня невідомий побив депутата міської ради від «Батьківщини» Сергія Тягнія.

Про це повідомляє прес-служба партії «Батьківщина».

«У місті Конотоп, що на Сумщині, на автостоянці скоєно напад на депутата Конотопської міської ради від фракції «Батьківщина» Сергія Тягнія», - йдеться у повідомленні.

Голова Конотопської міської партійної організації Юрій Марченко розповів «Уніан», що депутат був у машині, коли невідомий чоловік відкрив двері та почав його бити.

«Бив руками і ногами, нанісши загалом близько 20 ударів, після чого втік. По тому Тягній сам викликав швидку допомогу. Його госпіталізували, і наразі він знаходиться у хірургічному відділенні Конотопської центральної районної лікарні під крапельницями», -заявив Марченко.

Він додав, що лікарі зробили комп’ютерну томограму і діагностували у Тягнія струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, тріщину черепа, розтрощення гайморових пазух, ушкодження ребр та інші травми. У лікарні Тягній проведе мінімум два тижні.

За інформацією керівника відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Сумській області Ельвіри Біганової, у Конотопський відділ поліції зателефонували співробітники лікарні та повідомили про те, що до них за наданням медичної допомоги звернувся депутат міської ради.

Співробітники поліції зустрілися з потерпілим, але заяву про напад на нього депутат написати відмовився.

«У зв’язку з цим кримінальне провадження поки що відкрито не було», – зазначила Біганова.

Тим часом Марченко наголосив, що заяву в поліцію депутат не написав у п’ятницю  тому, що лікарі заборонили йому рухатися, і, швидше за все, Тягній зробить це в суботу.

На запитання, з чим пов’язують партійці напад на свого колегу, Марченко сказав, що ймовірно – це активна депутатська діяльність постраждалого.

Як повідомляв «Главком», влітку міський голова Конотопа Артем Семеніхін повідомив, що п’яний депутат Сумської облради Сергій Демеха домагався дівчини, а потім розстріляв перехожих, які намагались заступитись за неї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: