«Корисно для волосся»: Гончаренко прокоментував «яєчний напад» під Радою

«Корисно для волосся»: Гончаренко прокоментував «яєчний напад» під Радою
Нардеп Олексій Гончаренко

Народного депутата протестувальники закидали яйцями, коли той проходив через «рамку»

Деякі мітингувальники під Верховною Радою України могли б замість яєць закидати народного депутата Олексія Гончаренка чорною ікрою. Про це в ефірі «112 Україна» заявив народний депутат Олексій Гончаренко.

«Якщо в нашій країні жбурляються яйцями і продуктами харчування, значить все гаразд, не так вже й погано, не голодує народ, тим більше мітингувальники… По деяким з них я бачу, що вони стільки отримали грошей (за мітинг – ред..), бо там точно є категорія, яка була не за покликанням душі, це легко можна було побачити, що вони не тільки яйцем, могли і чорною ікрою там пожбурляти»,- сказав Гончаренко.

За його словами, «косметична процедур», яку йому влаштували мітингувальники корисна для волосся.

«Це дуже добре, наскільки я знаю, для волосся, жовток – це дуже корисно»,- сказав нардеп, додавши, що був настільки «гарячий» від емоцій після спілкування з мітингувальниками, що яйце могло у нього на голові «перетворитися в яєчню».

Гончаренко зазначив, що після інциденту з яйцем не звертатиметься до правоохоронних органів.

Народного депутата Олексія Гончаренка закидали яйцями під час акції протесту біля парламенту. Відеозапис інциденту опублікований в Youtube на сторінці EuroMaydan.

Інцидент стався під час проходженням Гончаренком імпровізованій рамки безпеки, спорудженої учасниками акції протесту.

Як відомо, сьогодні опозиційні сили вивели під стіни Верховної Ради сотні людей. Драйвером цього процесу є Михайло Саакашвілі та його «Рух нових сил». Але участь в акції беруть також «Самопоміч», «Громадянська позиція», «Свобода», «Національний корпус», «Громадський контроль», «Демальянс», Автомайдан, громадські організації «Чесно», «Реанімаційний пакет реформ» та інші.

Організатори та учасники заходу вимагають від парламенту скасувати депутатську недоторканність, змінити виборче законодавство, зробивши партійні списки відкритими, а також створити антикорупційний суд.

Зазначимо, що сьогодні також біля Верховної Ради сталася сутичка між народним депутатом Володимиром Парасюком та начальником Управління державної охорони України Валерієм Гелетеєм.

Начальник ГУ НП у Києві Андрій Крищенко розповів, що цей факт зареєстрований в Журналі єдиного обліку, і матеріали щодо нього будуть надані в прокуратуру.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: