Суд дозволив заочне засудження екс-представника Путіна в окупованому Криму

Суд дозволив заочне засудження екс-представника Путіна в окупованому Криму
Екс-представник президента РФ в окупованому Криму Олег Бєлавєнцев

Бєлавєнцев обвинувачується у державній зраді

Святошинський районний суд Києва надав дозвіл на спеціальне судове провадження стосовно повноважного представника президента РФ Володимира Путіна у Північнокавказькому федеральному окрузі, а раніше представника у «Кримському федеральному окрузі» Олега Бєлавєнцева, який обвинувачується у державній зраді. Про це повідомив УНН військовий прокурор Руслан Кравченко.

«Сьогодні Святошинський суд надав дозвіл на його заочне засудження», - сказав прокурор.

Нагадаємо, у жовтні 2016 року суд дозволив заочно розслідувати справу щодо екс-представника Путіна у Криму та заступника командувача ПВО ЗС РФ. 

30 листопада 2016 року військова прокуратура завершила заочне слідство за підозрою колишнього уповноваженого представника президента Російської Федерації у «Кримському федеральному окрузі» Бєлавєнцева у вчиненні злочинів за ч.5 ст.27, ч.3 ст. 110 (пособництво у посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України), ч. 4 ст. 27, ч. 1 ст. 111 (підбурювання до державної зради) та ч.5 ст.27, ч.2 ст.28, ч.2 ст.437 (пособництво у ведення агресивної війни за попередньою змовою групою осіб) КК України. 

У 2016 році Бєлавєнцев став повноважним представником президента РФ в Північно-Кавказькому федеральному окрузі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: