Суд над Януковичем: адвокат обіцяє сьогодні завершити виступ

Суд над Януковичем: адвокат обіцяє сьогодні завершити виступ

Адвокат Олександр Горошинський виступає третє засідання поспіль, з 5 жовтня

Оболонський районний суд Києва 10 жовтня продовжив розгляд по суті справи за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді.

Справу розглядає колегія суддів на чолі з головуючим суддею Владиславом Дев'ятком і суддями Костянтином Васалатієм і Максимом Тітовим.

У залі суду присутні представники сторони обвинувачення і адвокати Януковича.

На засіданні у середу продовжив свій виступ платний адвокат Януковича Олександр Горошинський, і очікується, що 10 жовтня він закінчить свій виступ у судових дебатах. Адвокат виступає третє засідання поспіль, з 5 жовтня.

На попередньому засіданні Горошинський наголосив, що, на його думку, обвинувальний акт не відповідає вимогам закону, і попросив суд відновити судове слідство, щоб провести ряд експертиз. Суд йому відмовив.

До Горошинського промову сім засідань поспіль, з 13 вересня, зачитував інший платний адвокат Януковича - Олександр Байдик. Адвокат мав 4 жовтня закінчити свою промову, але до суду надійшли документи про його госпіталізацію. 9 жовтня Байдик повідомив, що сподівається виписатися з лікарні до кінця тижня.

Загалом за весь процес по держзраді у Януковича кілька разів змінювалися адвокати. У свою чергу, обвинувачення у цій справі представляють постійно одні й ті самі прокурори - Максим Крим і Руслан Кравченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: