Суд не продовжив засідання у справі Розенблата

Суд не продовжив засідання у справі Розенблата
Борислав Розенблат

16 жовтня закінчується ьермін дії обов’язків, покладених на Розенблата

Солом’янський райсуд Києва не продовжив засідання щодо розгляду клопотання про продовження терміну дії обов’язків, покладених на народного депутата Борислава Розенблата, і не призначив суддю щодо розгляду клопотання про відвід слідчого судді Олександра Бобровникова.

Про це розповів прокурор САП Валентин Мусіяка.

«Тому що невідомо, хто розглядатиме відвід і коли», – сказав він, відповідаючи на запитання, чому засідання суду на продовжилось після оголошеної перерви.

16 жовтня закінчується термін дії обов’язків, покладених на Розенблата, зокрема носити електронний браслет стеження.

Як повідомлялось, у п’ятницю Генеральна прокуратура України повідомила народного депутата Борислава Розенблата про зміну раніше повідомлено підозри в частині зняття підозри у вчиненні злочину з охоронців депутата. При цьому кваліфікація злочину, що інкримінувався депутату, не змінилась. 

Як повідомляв «Главком», САП і НАБУ розслідують провадження стосовно народний депутатів Борислава Розенблата й Максима Полякова щодо видобутку бурштину. За інформацією НАБУ, детективи Бюро у співпраці з ФБР через спецагента під прикриттям зафіксували, як вказані народні депутати через наближених осіб протягом декількох місяців отримували від представника іноземної компанії «заохочення» на суму близько $300 тис.

Суд частково задовольнив клопотання прокурорів про обрання Розенблату запобіжного заходу у вигляді застави і визначив її у розмірі 7 млн грн. 21 липня на Розенблата одягнули електронний браслет.

Читайте також матеріал «Главкома» П'ять найгучніших справ, які «зависли» в повітрі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: