Суд призначив два місяці домашнього арешту для викрадачки немовляти в Києві

Суд призначив два місяці домашнього арешту для викрадачки немовляти в Києві
Суд над підозрюваною у викрадені дитини в Києві Даяною Шаль

Суд повністю задовольнив клопотання прокуратури, яка вимагала саме такого запобіжного заходу

Оболонський районний суд Києва обрав два місяці цілодобового домашнього арешту для викрадачки немовляти. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва у Facebook.

«20-річній киянці, яка підозрюється у викраденні 1,5-місячної дитини, обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з електронним засобом контролю строком на 60 діб. Таке рішення Оболонський районний суд Києва ухвалив у понеділок, 23 жовтня, задовольнивши таким чином клопотання Київської місцевої прокуратури №5 у повному обсязі», - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що дії підозрюваної кваліфіковано за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу («незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинене щодо малолітньої особи»), санкція якої передбачає до 5 років позбавлення волі.

Причетність її співмешканця до вказаного злочину перевіряється. Хлопця Даяни Шаль, яку підозрюють у викрадені дитині з-під дверей дитсадка, сьогодні  відпустили, його до кримінальної відповідальності поки не притягуватимуть.

Нагадаємо, у п'ятницю о 17:20 в дитячому садочку на пр. Оболонському у Києві викрали двомісячну дівчинку, поки тато забирав старшу доньку.

Одразу після викрадення у поліції підозрювали у вчиненні злочину 30-річного чоловіка. Правоохоронці навіть оприлюднили його прикмети, але пізніше стало відомо, що підозрюваною є жінка. Були оприлюднені її прикмети.

У мережі також було опубліковано відео викрадення дитини, на якому досить добре було видно викрадачку.

У суботу, 21 жовтня, викрадачку було затримано. Пізніше стало відомо, що за підозрою у скоєнні злочину було затримано і її співмешканця.

Поліція заявила, що перевірить інформацію щодо того, що жінка, яка підозрюється у викраденні немовля у Києві, викинула власну народжену дитину на смітник.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: