Суд у Маріуполі повторно розгляне справу Колмогорова

Суд у Маріуполі повторно розгляне справу Колмогорова
Сергій Колмогоров

Той склад колегії суду, який виносив вирок Колмогорову, в автоматичному розподілі судових справ вже участі брати не буде

Кримінальне провадження за підозрою прикордонника Сергія Колмогорова у вбивстві пасажирки цивільного автомобіля під Маріуполем 7 вересня 2014 року повторно розглядатиме Приморський райсуд Маріуполя. Про це після засідання у Вищому спеціалізованому суді з розгляду цивільних і кримінальних справ заявила адвокат прикордонника Оксана Муравська, передає УНН.

«Сподіваємось, що через тиждень-півтора справа буде повернута на повторний розгляд до Приморського районного суду», - сказала вона.

Адвокат додала, що той склад колегії суду, який виносив вирок Колмогорову, в автоматичному розподілі судових справ вже участі брати не буде.

Як повідомлялось, Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільний і кримінальних справ визнав прикордонника Сергія Колмогорова невинуватим у вбивстві цивільної особи під Маріуполем 7 вересня 2014 року і звільнив його з-під варти в залі суду.

Нагадаємо, 2 листопада ВССУ розпочав засідання у справі Колмогорова і відразу прийняв рішення про перенесення засідання на 6 листопада у зв'язку з неявкою військового прокурора.

Як повідомлялося, Колмогоров у вересні 2014 року, виконуючи наказ, застосував зброю для зупинки автомобіля, внаслідок чого загинув пасажир автівки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: