Суд відклав розгляд клопотання про арешт Лавриновича

Суд відклав розгляд клопотання про арешт Лавриновича
Олександр Лавринович у суді

До суду не з'явився адвокат Лавриновича

Печерський районний суд Києва відклав розгляд клопотання Генеральної прокуратури України про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича на 15 вересня.

Таке рішення ухвалено у зв'язку із неявкою адвоката.

«У справі оголосити перерву до завтра до 10:00», - заявила слідча суддя.

Варто зазначити, що на початку засідання суддя Олеся Батрин повідомила, що від адвоката Лавриновича надійшла заява про те, що він не може брати участь у справі і просить перенести судове засідання на іншу дату.

Також суд постановив у разі неявки адвоката Євгена Солодка на наступне засідання надати Лавриновичу державного адвоката із Центру безкоштовної правової допомоги.

Як відомо, 6 вересня Генеральна прокуратура заявила, що повідомила про підозру в захопленні влади екс-президенту Віктору Януковичу та екс-міністру юстиції Олександру Лавриновичу.

7 вересня Лавриновичу вручили підозру у Генеральній прокуратурі України.

13 вересня екс-міністру вручили копію клопотання прокуратури про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке розгляне Печерський районний суд Києва.

Департаментом спеціальних розслідувань ГПУ розслідується справа конституційного перевороту 2010 року, який призвів до захоплення державної влади шляхом розширення в неконституційний спосіб повноважень президента України за рахунок звуження ролі та повноважень парламенту і уряду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: