Суд з Януковичем оголосив перерву через відсутність обвинувачених

Суд з Януковичем оголосив перерву через відсутність обвинувачених
Допит Януковича

Засідання має відновитися близько 14:45-14:50

Судове засідання у справі вбивства людей під час Євромайдану, під час якого заплановано допит екс-президента України Віктора Януковича як свідка у режимі відеоконференцзв'язку, оголосчило перерву. В повідомленні зазначається, що  засідання  можуть  перенести через відсутність обвинувачених екс-беркутівців.

При цьому точний час поки невідомий. 

На  початку засідання екс-президент, з яким встановили відеозв'язок для допиту у справі Майдану у Святошинському районному суді Києва, заявив, що готовий дати свідчення як свідок.

Нагадаємо, будівлю Святошинського районного суду Києва сьогодні охоронятимуть 250 поліцейських. Посилення заходів безпеки у правоохоронних органах пов'язують із запланованим там відеодопитом екс-президента України Віктора Януковича. 

Зазначимо, допит екс-президента Віктора Януковича в режимі відеоконференції має відбутися о 13:00.

Екс-гаранта допитуватимуть як свідка у справі розстрілів на Майдані. Сам він у цей час перебуватиме в Ростовському обласному суді.

Російські ЗМІ повідомляють, що у Ростові-на-Дону в п'ятницю відбудеться прес-конференція Януковича за підсумками його відеодопиту в Святошинському районному суді Києва. Початок заходу заплановано на 18:00 за київським часом.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Адвокат Януковича: Перед допитом Віктор Федорович перебуває у піднесеному настрої»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: