Сухопутні сили США завершать модернізацію в 2028 році

Сухопутні сили США завершать модернізацію в 2028 році

25 млрд. доларів перенаправлять на модернізацію і перспективні проекти

Міністр Сухопутних сил США Марк Еспер заявив, що вони готові перенаправити 25 млрд. доларів із існуючих проектів на шість перспективних проектів для власної модернізації.

Про це повідомляє ресурс Defense News.

Відповідне рішення було прийняте після оцінки існуючих і перспективних проектів. Деталі того, як саме Сухопутні сили США планують це зробити, будуть викладені в проекті бюджету Пентагону на 2020 рік. Зараз відповідні пропозиції Сухопутних сил проходять оцінку в Офісі міністра оборони.

За словами Марка Еспера, якщо існуюча програма не співвідноситься із шістьма перспективними проектами модернізації, які були схвалені в 2017 році, то було прийняте рішення щодо скасування такої програми і перенаправлення коштів на нові проекти.

Загалом же командування Сухопутних сил планує до 2028 року завершити модернізацію цього найчисельнішого роду військ в США. До шести пріоритетних проектів відносяться: бойова машина наступного покоління, системи нанесення дальніх високоточних ударів, новий гелікоптер, системи зв’язку і контролю, системи ППО і протиракетної оборони, підвищення вогневої міці окремого солдата.

Відповідна переоцінка планів в тому числі проводиться для того, щоб бути готовими до можливого скорочення фінансування із 2020 фінансового року по Budget Control Act.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: