Сумна перспектива зрадників України: у Генштабі розповіли про затриманого в Криму «шпигуна»

Сумна перспектива зрадників України: у Генштабі розповіли про затриманого в Криму «шпигуна»
Затримання Дмитра Долгополова

Затриманий ФСБшниками військовий «шпигун» після окупації Криму перейшов в армію РФ

Затриманий Федеральною службою безпеки РФ в окупованому Сімферополі військовослужбовець Дмитро Долгополов раніше проходив службу в лавах Збройних сил України, але у 2014 році зрадив присязі і перейшов на службу до окупантів. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов.

«Ще один приклад сумних перспектив зрадників України. Діма Долгополов. Служив у лавах ЗС України (майор, заступник по роботі з особовим складом в артилерійському дивізіоні 406 обаг в Сімферополі), у 2014-му зрадив присязі та перейшов на службу до окупантів, бо там більше грошей платили. Нині затриманий ФСБ», - написав він.

Селезньов висловив сумнів, що Долгополов «діяв в Криму під глибоким прикриттям, бо є фахівцем із «занурення» в інших сферах».

Речник Генштабу ЗСУ нагадав, що санкція статті 275 УК РФ передбачає позбавлення волі на термін до 20 років. 

Нагадаємо, сьогодні, 29 вересня, ФСБ Росії повідомила про затримання двох російських громадян за підозрою в шпигунстві на користь України. «Федеральною службою безпеки РФ у Сімферополі затримані громадяни Російської Федерації Сухоносова Анна Станіславівна і Долгополов Дмитро Олександрович. Останній проходить військову службу на території Республіки Крим», - йдеться в повідомленні російської спецслужби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: