Телеканал Tonis орендував офіс у бізнес-центрі «Парус»

Телеканал Tonis орендував офіс у бізнес-центрі «Парус»
Майбутній офіс телеканала Tonis

Тоніс починає будівництво апаратно-студійного комплексу

Телеканал Tonis, який під керівництвом Олексія Семенова готується до перезапуску за кілька місяців у новий інформаційно-аналітичний телеканал, орендував офіс у бізнес-центрі «Парус» і починає будівництво апаратно-студійного комплексу.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook телеведучий Євген Кисельов, який працює в команді з перезапуску Tonis.

«Свершилось! Наш новый информационно-аналитический телеканал, который будет перезапущен через несколько месяцев на базе старого доброго «Тониса», сегодня начал обустраиваться на одном из верхних этажей «Паруса» – кто не знает, это одно из самых высоких современных деловых зданий в центре Киева. Подписан наконец договор аренды, а это значит, что мы приступаем к строительству самого крутого аппаратно-студийного комлекса, который только будет в Украине. Даже не верится – в нашем будущем ньюс-руме будут прозрачные стеклянные стены от пола до потолка по всему периметру этажа и панорамный вид на центр Киева! В таком крутом ньюс-руме никогда не работал за все 30 лет на телевидении, и, помяните мое слово, с такой студией нам просто невозможно будет не выйти в лидеры!» – написав Кисельов.

Поки що офіс телеканала Tonis розташований на вулиці Генерала Тупікова, 17, біля Індустріального мосту.

Бізнес-центр «Парус» розташований у центрі Києва, на вулиці Мечникова, 2. Належить порівну бізнесменам Дмитру Фірташу та Вагіфу Алієву. У вересні 2016 року ЗМІ повідомляли, що Фірташ продає свою частку партнеру. У «Парусі» розташований офіс групи компаній пана Фірташа Group DF.

Нагадаємо, 20 березня стало відомо, що екс-регіонал, глава Київської міськдержадміністрації часів Януковича Володимир Макеєнко став власником 9,5% телеканала Tonis (ТОВ «Телеканал «Тоніс»). 80% статутного фонду компанії залишається у власності самого ТОВ «Телеканал «Тоніс», 10% – у генерального директора каналу Олександра Бутка, 0,5% – у заступника генерального директора Василя Бирзула.

Як повідомлялося, колишній генпродюсер телеканала Мураєва очолив «Тоніс». Таким чином, генеральний продюсер NewsOne Олексій Семенов, а також телеведучі Євген Кисельов і Матвій Ганапольський звільнилися з каналу NewsOne, щоб перейти працювати на Tonis.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: