Телеканал ZIK повідомляє про спробу рейдерства з боку Адміністрації президента

Телеканал ZIK повідомляє про спробу рейдерства з боку Адміністрації президента

Гендиректор медіахолдингу запевняє: спроби рейдерства не вплинуть на позицію і редакційну політику телеканалу

Керівництво телеканалу ZIK повідомляє про спробу рейдерства та про те, що ситуація навколо розслідування смертельного ДТП за участю автомобіля з кортежу інвестора телеканалу Петра Димінського спричинена відмовою власника «віддати телеканал в управління на три роки». Про це йдеться у заяву телеканалу.

Зазначається, що з такою пропозицією до львівського бізнесмена, що перебуває зараз за кордоном, звернулися від імені Адміністрації президента України народний депутат «БПП» Гліб Загорій з дружиною Катериною.

«Саме після цієї невдалої рейдерської спроби почалися чергові маніпуляції громадською думкою з боку правоохоронних органів про причетність Димінського до ДТП», — йдеться в повідомленні.

У тексті наводяться слова генерального директора медіахолдингу ZIK Ігоря Туркевича, який підкреслює, що дані події не вплинуть на позицію і редакційну політику телеканалу.

«Ми неодмінно будемо звертатися за підтримкою і захистом до міжнародних інституцій, які стоять на сторожі свободи слова», — зазначив він.

Раніше повідомлялося, що Петра Димінського збираються оголосити у міжнародний розшук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: