Тимошенко почубилася з Герасимовим під час погоджувальної ради

Тимошенко почубилася з Герасимовим під час погоджувальної ради
Юлія Тимошенко звинуватила президента Петра Порошенка в тому, що він торгує з Росією 

Герасимов розкритикував заяву Тимошенко про ліквідацію «Нафтогазу»

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час погоджувальної ради у понеділок накинулася на свого парламентського колегу, лідера фракції БПП Артура Герасимова. Як повідомляє кореспондент «Главкома», Тимошенко звинуватила Герасимова в тому, що «він читав темник з аркушу і 90 % присвятив дискредитації ім’я» лідери «Батьківщини».

«Вам за шість місяців політичний кінець і вам доведеться відповідати за кожний злочин щодо українського народу», - заявила вона.

Також Тимошенко назвала терориста Ігора Безлера (Беса) радником Герасимова і звинуватила президента Петра Порошенка в тому, що він «торгує з Росією і служить Росії, та прикривається фальшивим патріотизмом».

Зазначимо, що ці звинувачення прозвучали як реакція на виступ Герасимова, де він розкритикував заяву Тимошенко про ліквідацію «Нафтогазу», заявивши при цьому, що таким чином «у Кремля не буде кому забирати гроші та арештовувати нерухомість за кордоном». Також керівник фракції БПП заявив, що Тимошенко намагається заблокувати переговори з ЄС щодо модернізації української ГТС, «щоб дати Путіну час для будівництва «Північного потоку-2».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: