Тисячі американців вийшли на вулиці на знак протесту проти перемоги Трампа на виборах

Тисячі американців вийшли на вулиці на знак протесту проти перемоги Трампа на виборах

У Нью-Йорку і Чикаго протестують тисячі людей, при цьому в Філадельфії та Бостоні – сотні

Тисячі американців вийшли на вулиці різних міст США з протестами проти перемоги мільярдера Дональда Трампа на президентських виборах країни, повідомляє Reuters.

Зазначається, що в Нью-Йорку і Чикаго протестують тисячі людей, при цьому в Філадельфії і Бостоні – сотні. В Остіні протестує близько 400 осіб.

Також плануються масштабні акції протесту у Сан-Франциско, Лос-Анджелесі та Окленді.

Кількість тих, хто протестує проти Трампа у Вашингтоні, наблизилася до позначки 500 осіб. Натовп перевертає скриньки для продажу газет і рухається в напрямку Білого дому.

Протестувальники звинувачують республіканця в расизмі, виголошують гасла на кшталт «Ні Ку-клукс-клану!», а також висловлюють незгоду з намірами Трампа побудувати стіну на кордоні з Мексикою.

Нагадаємо, у США завершилося голосування на президентських виборахТрамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон уже привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Тим часом радник президента РФ Сергій Глазьєв вважає, що новообраний президент США Дональд Трамп скасує антиросійські санкції. Німеччина ж готується до ускладнення відносин зі США при Трампі.

Читайте також статтю «Главкома» «Дональд Трамп – «кошмар», якого боялася не лише Україна, а й уся Європа»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: