Деталі трагедії у Коломиї: чоловік застрелив дружину, а потім наклав на себе руки

Деталі трагедії у Коломиї: чоловік застрелив дружину, а потім наклав на себе руки

27 травня о 19:56 до рятувальників і поліції надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в Коломиї

У поліції з’ясували, що між подружжям виникла сварка, у ході якої чоловік заподіяв смерть дружині, вистріливши у неї з рушниці

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті подружжя у Коломиї, яких виявили вбитими в їхньому будинку - 54-річного мецената Михайла Петріва та його 56-річної дружини.

«27 травня о 19:56 до рятувальників і поліції надійшло повідомлення про факт пожежі житлового будинку в Коломиї. Під час проведення ліквідації пожежі на другому поверсі  помешкання виявлено труп жінки, а  на першому – труп чоловіка. У двох осіб було вогнепальне поранення грудної клітки», - повідомили в Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Зазначається, що біля тіла чоловіка було виявлено обріз мисливської гладкоствольної рушниці та газовий пістолет.

«З'ясовано, що між подружжям виникла сварка, у ході якої чоловік заподіяв смерть дружині, вистріливши у неї з рушниці. В результаті отриманого вогнепального поранення жінка померла на місці.  Далі чоловік підпалив одну із кімнат будинку та покінчив життя самогубством – застрелився. У будинку поліцейські знайшли і вилучили передсмертну записку, у якій чоловік просить вибачення у рідних за вчинене», - повідомили в поліції.

За фактами умисного  вбивства за   ч. 1 ст. 115 та через незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або  вибуховими речовинами за ч. 1 ст. 263 відкрито кримінальне провадження. Триває перевірка.

Раніше ЗМІ повідомляли, що у Коломиї знайшли вбитими відомого мецената Михайла Петріва з дружиною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: