Трамп: борг Пуерто-Рико доведеться списати після урагану «Марія»

Трамп: борг Пуерто-Рико доведеться списати після урагану «Марія»
Дональд Трамп під час візиту на Пуерто-Рико
Фото: Reuters

За даними аналітичного агентства Moody's Analytics, збиток, нанесений Пуерто-Рико ураганом «Марія», може скласти до $95 млрд

Президент США Дональд Трамп вважає, що великим фінансовим організаціям доведеться списати борги потерпілого від урагану «Марія» острову Пуерто-Рико.

«Вони повинні багато грошей вашим друзям на Уолл-стріт, і нам доведеться списати це. Вам слід сказати (цьому боргу – ред) «до побачення». Не знаю, чи був це Goldman Sachs (банк – ред), але хто б це не був, ви можете з ним попрощатися», - сказав Трам.

За даними аналітичного агентства Moody's Analytics, збиток, нанесений Пуерто-Рико ураганом «Марія», може скласти до $95 млрд при зовнішньому боргу в $72 млрд

Нагадаємо, Трамп 3 жовтня відвідав острів Пуерто-Рико, щоб оцінити шкоду від урагану «Марія», завдану 20 вересня, і висловити мешканцям підтримку Вашингтона.

Після цього Трамп вирушить до Лас-Вегаса у штаті Невада, де він зустрінеться 4 жовтня з потерпілими під час масового вбивства, внаслідок якого ввечері 1 жовтня загинули на цей час 59 людей і постраждали ще 527. Він уже називав цю стрілянину «актом чистого зла.

Острів Пуерто-Рико, що є територією США, значно потерпів від урагану, внаслідок якого 16 людей загинули, тисячі лишилися без домівок. Від часу проходження урагану «Марія» 20 вересня багато мешканців острова досі не мають електроенергії та інших основних зручностей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: