Трамп: Ми будемо чесно співпрацювати з усіма

Трамп: Ми будемо чесно співпрацювати з усіма
Дональд Трамп

Трамп виступив із першою промовою після перемоги на виборах

Дональд Трамп, який переміг на президентських виборах у США, заявив, що буде налагоджувати добрі відносини з усіма країнами. Про це він сказав під час промови перед прихильниками.

«Я щойно отримав дзвінок від Хілларі Клінтон. Вона привітала нас із нашою перемогою. І я хочу привітати її саму та її сім'ю з дуже важкою кампанією. Вона боролася дуже сильно. Клінтон добре і тяжко потрудилася для нашої країни. Тепер настав час подолати розбіжності. І настав час демократам і республіканцям по всій країні об'єднатися як один народ. Я дякую за честь бути президентом США, і це велика честь для нас. Я сподіваюся на вашу допомогу в об'єднанні нашої великої і чудової країни. Як я сказав раніше, це не просто передвиборна кампанія, це новий рух, який об'єднає всіх чоловіків і жінок», – заявив Трамп.

Він сказав, що його команда збирається «відбудувати країну», почавши відбудовувати інфраструктуру. При цьому, за його словами, завдяки інфраструктурним проектам можна буде створити тисячі нових робочих місць, пише DT.UA.

«Я хочу сказати усій світовій спільноті, що, зважаючи на інтереси США, ми будемо чесно співпрацювати з усіма. Ми шукатимемо спільні позиції, а не конфлікти», – сказав Трамп.
Нагадаємо, у США завершилося голосування на президентських виборах. Трамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги.

Для перегляду результатів голосування на президентських виборах у США натисніть на зображення

Газета The New York Times у рамках прогнозу про майбутнього президента США віддала велику перевагу кандидату від республіканців Дональду Трампу.

На тлі цих повідомлень світові фондові ринки і американський долар падають.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: