Трамп скасував поїздку на Всесвітній економічний форум у Давосі

Трамп скасував поїздку на Всесвітній економічний форум у Давосі
Президент США Дональд Трамп

Глава Білого дому не поїде у Давос, зокрема, через «непоступливість демократів»

Президент США Дональд Трамп заявив про своє рішення скасувати поїздку на Всесвітній економічний форум у Давосі через розбіжності з Демократичною партією.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Twitter.

«Через непоступливість демократів з приводу безпеки на кордоні і величезну важливість завдання забезпечити безпеку для нашого народу я при всій повазі скасовую мою дуже важливу поїздку до Давоса, до Швейцарії, на Всесвітній економічний форум», - написав Трамп.

«З найкращими побажаннями й вибаченнями Всесвітньому економічному форуму», - додав президент.

Раніше Трамп заявляв, що в разі продовження часткового припинення роботи американської адміністрації («шатдаун») йому доведеться відмовитися від поїздки в Давос.

Як відомо, президент США Дональд Трамп у зверненні до нації заявив, що «гуманітарну кризу» у США можна вирішити за 45 хвилин. Президент США поклав провину за «шатдаун» на демократів, втім утримався від оголошення надзвичайного стану.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп заявив у понеділок, що в країні настала гуманітарна криза та криза національної безпеки після того, як американський Конгрес відмовив затверджувати фінансування нової стіни на кордоні з Мексикою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: