Трамп ввів режим масштабного лиха в усіх 50 штатах

Трамп ввів режим масштабного лиха в усіх 50 штатах
Дональд Трамп вперше в історії США ввів режим масштабного лиха в усіх 50 штатах

За останніми даними в США коронавірус виявили у 527 тисяч осіб

Американський президент Дональд Трамп через пандемію коронавірусу вперше в історії США оголосив про масштабне лихо в усіх 50 штатах.

Про це повідомляє Fox News.

Трамп оголосив режим масштабного лиха в штаті Вайомінг, який став останнім американським штатом з 50, де діє це положення.

Як повідомив заступник прессекретаря президента Джадд Дір, вперше масштабне лихо оголошується на всій території США.

«Хоча Вайомінг ще не дійшов до важкої ситуації в деяких штатах ця декларація допоможе нам підготувати і мобілізувати ресурси, коли вони нам знадобляться», — сказав губернатор Вайомінгу Марк Гордон.

За останніми даними в США коронавірус виявили у 527 тисяч американців, майже 32 тисячі з них видужали.

11 квітня США вийшли на перше місце за кількістю смертей від коронавірусу, обігнавши Італію. Станом на ранок неділі, 12 квітня, кількість смертельних випадків перевищила 20,5 тисяч осіб.

Лідером смертності в США залишається Нью-Йорк — майже 6,4 тис. випадків. У сусідньому з ним адміністративному окрузі Нассо, який займає друге місце, зафіксовано майже 800 смертей. На третьому місці - місто Уейн в Мічигані з 652 померлими.

10 квітня повідомлялося, що число померлих від пневмонії Covid-19, викликаної коронавірусом, в світі перевищила 100 тисяч. Тоді за кількістю загиблих лідирувала Італія – там зафіксували 18,8 тисячі випадків загибелі від коронавіруса. На другому місці були США: кожен день там помирає понад тисячу осіб.

В Україні станом на ранок суботи, 11 квітня, зареєстровано 2511 випадків зараження коронавірусом, 73 людини померли. В Україні підтвердили 2511 випадків коронавірусу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: