Коронавірус косить російських зірок. Нова жертва - відомий телеведучий

Коронавірус косить російських зірок. Нова жертва - відомий телеведучий
Олександр Васильєв зліг з двобічною пневмонією

У ведучого «Модного вироку» діагностували двостороннє запалення легенів

Ведучий «Модного вироку» на «Першому каналі» Олександр Васильєв зліг з двобічною пневмонією слідом за артисткою Надєждою Бабкіною, яка знімається з ним в передачі.

Про це розповіла «Комсомольській правді» телеведуча і юрист Катерина Гордон.

Гордон повідомила, що у 61-річного ведучого діагностували двостороннє запалення легенів.

«Сьогодні дізналася, що вже другий мій колега хворий двобічною пневмонією. Я зовсім не панікер, і, відверто кажучи, розумію, як і всі освічені люди, що перехворіти повинна велика частина суспільства. Але заради старшого покоління в моїй родині я все-таки здам аналіз», - зазначила ведуча.

За її словами, у Васильєва взяли аналіз на коронавірус, який є зараз «обов'язковою процедурою для хворих на пневмонію». Також Гордон додала, що тест ведучого на Covid-19 ще не готовий.

Видання пише, що Васильєв перебував удома в самоізоляції і виходив на вулицю тільки на прогулянку з собакою. Раніше він розповів, що не контактував з Надєждою Бабкіною, так як був на карантині після поїздки до Португалії.

Нагадаємо, Надєжду Бабкіну госпіталізували 6 квітня. На наступний день артистку ввели у штучну кому для більш ефективної роботи апарату штучної вентиляції легенів, який застосовується при важкій пневмонії.

Раніше російський співак Лев Лещенко, у якого підтвердився діагноз Covid-19, після повернення в Росію з гастрольної поїздки по США і Канаді відправився на урочистості з нагоди дня народження сестри Ігоря Крутого Алли.

На святі були присутні Микола Басков, Олег Газманов і Володимир Винокур з дружинами, Ірина Аллегрова, Олександр Розенбаум і Олександр Буйнов, Лера Кудрявцева, Алсу, Валерій Леонтьєв, Олександр Сєров, Ані Лорак, Олександр Ревва і прессекретар Путіна з дружиною Тетяною Навкою.

Також повідомлялося, що Лещенко у дуже тяжкому стані через коронавірус.

Гуморист Володимир Винокур розповів, що артиста  госпіталізували з двостороннім запаленням легенів. В лікарні з Лещенком перебуває також його дружина Ірина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: